Advies in bouw

OVER huisman bouwadvies

Huisman Bouwadvies is een onafhankelijk adviesbureau in de regio West-Friesland en is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en verduurzaming van uw woning of bouwproject. We zijn van a tot z betrokken bij de realisatie van uw bouwplan. Door kennis en ervaring in zowel bouw als vergunningen, wordt u in het traject volledig begeleid en ontzorgd. Eén aanspreekpunt, één vertrouwd gezicht gecombineerd met jarenlange kennis en ervaring: zo wordt elk bouw- of verbouwplan een succes.

Uw voordelen

● Onafhankelijk advies
● Eén aanspreekpunt
● Eén vertrouwd gezicht
● Snelle en vakkundige ondersteuning en advies
● Volledig ontzorging bij uw bouwplan; van vergunningsaanvragen tot verduurzaming van uw bestaande woning/bouwproject
● Professioneel en vakinhoudelijk advies en begeleiding
● Goede prijs/kwaliteit
● Wij leveren maatwerk

Huisman Bouwadvies geeft graag persoonlijke en betrokken adviezen en begeleidt het traject voor u op onderdelen of compleet. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Betrokken advies

De man achter Huisman Bouwadvies

Over Niels Huisman

In 2020 gooide Niels Huisman het over een andere boeg. Na jarenlange ervaring binnen zowel de aannemerij, de bouw als de overheid, startte hij Huisman Bouwadvies. Een one-stop-shop voor complete ontzorging van uw bouwproject.

Niels heeft een nuchtere West-Friese houding en een aanpakkersmentaliteit. U kunt op Niels bouwen, hij is een betrouwbare adviser die u voorziet van eerlijk en vakkundig advies. Hij is alom bekend met zaken en voorwaarden die spelen rondom bouwprojecten en die expertise komt uitstekend van pas voor een veelheid aan nieuwbouw, verbouw en verduurzamingsprojecten. Niels is een man van zijn woord die graag samen met u het best mogelijke project realiseert.

Energielabel

Niels is gecertificeerd energieadviseur. U bent aan het goede adres als het gaat om het verduurzamen van uw bestaande woning of gebouw. Maar ook voor het aanvragen van een energielabel. Wij adviseren en begeleiden particulieren bij het verduurzamen van hun woning. In het complete advies vindt u een overzicht van maatregelen die passen bij uw woning en geven we een indicatie van de kosten voor het verduurzamen van uw huis.

Nieuwsgierig geworden?

Ontdek onze mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen. Maak direct een afspraak, we helpen u graag.