advies

Onze expertise

Veel zaken rondom uw bouwplan zijn voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Bestemmingsplannen, bouwvergunningen, contact met uw gemeente, bouwvoorschriften en bouwregelgeving. Er komt een boel op u af. Bij deze zaken adviseert Huisman Bouwadvies u graag. Voor één enkele vraag of volledige ontzorging van uw bouwplan kunt u contact opnemen met Huisman Bouwadvies.

Bij Huisman Bouwadvies zijn wij tevens gecertificeerd in energieadvies. Voor het aanvragen van een energielabel (benodigd voor de verkoop van een woning) of het verduurzamen van uw bestaande woning of gebouw, kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Energieadvies en een erkend energielabel voor uw woning

Verduursamen.eu

Het energielabel van woningen geeft aan hoe energie-efficiënt je huis is en biedt suggesties voor verbeteringen. Ontdek welk energielabel jouw huis heeft en welke stappen je moet ondernemen als je van plan bent je huis te verkopen, te verhuren, of als je een nieuwe woning wilt kopen of huren.

We werken samen met verduursamen.eu. Een betrouwbare en professionele partner voor je energielabel.

Een energiezuinige woning met besparende maatregelen

Uw huis verduurzamen

Uw woning verduurzamen? Huisman Bouwadvies weet raad! Wij adviseren en begeleiden particulieren bij het verduurzamen van hun woning. In het complete advies vindt u een overzicht van maatregelen die passen bij uw woning. Ook geven wij een indicatie van de kosten voor het verduurzamen van uw huis, de opbrengsten van het verduurzamen van uw woning en de terugverdientijd. Bekijk bijvoorbeeld het verduurzamingsproject voor een woning in Bovenkarpsel waar het energielabel van D naar C werd opgewaardeerd. Wilt u uw woning verduurzamen voor lagere jaarlijkse energiekosten of omwille van het milieu? Wij adviseren u graag!

Meer weten?