De gespecialiseerde
bouwadviseur in Wijdenes

Advies in bouw

OVER huisman bouwadvies
Huisman Bouwadvies is een onafhankelijk adviesbureau in Wijdenes en is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en verduurzaming van uw woning of bouwproject. We zijn van a tot z betrokken bij de realisatie van uw bouwplan. Door kennis en ervaring in zowel bouw als vergunningen, wordt u in het traject volledig begeleid en ontzorgd. Eén aanspreekpunt, één vertrouwd gezicht gecombineerd met jarenlange kennis en ervaring: zo wordt elk bouw- of verbouwplan een succes.

Uw voordelen

● Onafhankelijk advies
● Eén aanspreekpunt
● Eén vertrouwd gezicht
● Snelle en vakkundige ondersteuning en advies
● Volledig ontzorging bij uw bouwplan; van vergunningsaanvragen tot verduurzaming van uw bestaande woning/bouwproject
● Professioneel en vakinhoudelijk advies en begeleiding
● Goede prijs/kwaliteit
● Wij leveren maatwerk

Huisman Bouwadvies geeft graag persoonlijke en betrokken adviezen en begeleidt het traject voor u op onderdelen of compleet. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Betrokken advies

De man achter Huisman Bouwadvies

Over Niels Huisman

In 2020 gooide Niels Huisman het over een andere boeg. Na jarenlange ervaring binnen zowel de aannemerij, de bouw als de overheid, startte hij Huisman Bouwadvies. Een one-stop-shop voor complete ontzorging van uw bouwproject in Wijdenes
Niels heeft een nuchtere West-Friese houding en een aanpakkersmentaliteit. U kunt op Niels bouwen, hij is een betrouwbare adviser die u voorziet van eerlijk en vakkundig advies. Hij is alom bekend met zaken en voorwaarden die spelen rondom bouwprojecten Wijdenes en die expertise komt uitstekend van pas voor een veelheid aan nieuwbouw, verbouw en verduurzamingsprojecten. Niels is een man van zijn woord die graag samen met u het best mogelijke project realiseert.

een erkend energielabel voor uw woning

Verduursamen.eu

Het energielabel van woningen geeft aan hoe energie-efficiënt je huis is en biedt suggesties voor verbeteringen. Ontdek welk energielabel jouw huis heeft en welke stappen je moet ondernemen als je van plan bent je huis te verkopen, te verhuren, of als je een nieuwe woning wilt kopen of huren.

We werken samen met verduursamen.eu. Een betrouwbare en professionele partner voor je energielabel.

Erkend bouwkundig keurder

voor bestaande én nieuwe woningen in Wijdenes
Huisman Bouwadvies is een toonaangevende naam in Wijdenes op het gebied van erkend bouwkundig keuren voor bestaande woningen en het opleveren van nieuwe woningen. Of het nu gaat om het begeleiden van particulieren bij de aankoop van een bestaande woning of het ondersteunen van kopers bij de oplevering van nieuwbouwprojecten; een aankoopkeuring, verkoopkeuring of een bouwkundige inspectie voor welk doeleinde dan ook, wij als erkende bouwkundig keurders leveren gedegen rapportages die een helder inzicht bieden in de staat van de woning. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar zichtbare gebreken, maar ook naar eventuele verborgen gebreken die van invloed kunnen zijn op de bouwkundige staat en waarde van het pand. 

Het opleverproces is een cruciale fase in de bouw, waarbij ervoor gezorgd moet worden dat de woning voldoet aan alle bouwkundige eisen en normen. Wij hebben gedetailleerde kennis van bouwvoorschriften en -regelgeving en zorgen ervoor dat de oplevering gestructureerd en grondig verloopt. Dit omvat onder andere het controleren van de bouwkundige kwaliteit, afwerking en installaties, met als doel ervoor te zorgen dat de opdrachtgever een kwalitatief hoogwaardige woning ontvangt die aan alle vereisten voldoet. 

Dus start jij een project in Wijdenes en/of moet je woning bouwkundig gekeurd worden? Schakel Huisman Bouwadvies in. Dé erkende bouwkundig keurder van West-Friesland.
Nieuwsgierig geworden?
Ontdek onze mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen. Maak direct een afspraak, we helpen u graag. We komen ook eventueel graag bij u langs in Wijdenes.